Hoe te overleven in Londen als je geen Engels spreekt

London is een druk, druk bezet stad waar het moeilijk kan zijn om je hoofd boven water te houden, laat staan om je weg te vinden als je de taal niet spreekt. Maar never fear! Wij zijn hier om je te helpen. Met deze tips kun je Londen aankunnen alsof je er al jaren woont. Lees hier meer over ‘Hoe te overleven in Londen als je geen Engels spreekt’…

1. Wees niet verlegen als je geen Engels spreekt

Een van de beste manieren om in Londen te overleven is door niet verlegen te zijn. Want mensen zullen je altijd helpen als je vraagt, dus wees niet bang om hen te vragen om instructies of om je te helpen bij het vinden van een bepaalde plek.

2. Gebruik je ogen

In Londen is er altijd wel iets te zien, dus gebruik je ogen en kijk om je heen. Er zijn veel borden en pijlen die je kunnen helpen bij het vinden van je weg, dus let er goed op.

3. Gebruik een kaart

Een andere goede tip is om een ​​kaart van de stad te gebruiken. Want dit kan je helpen bij het plannen van je route en het voorkomen dat je verdwaalt. Je kunt een kaart krijgen bij de meeste verzamelde informatiepunten.

Hoe te overleven in Londen als je geen Engels spreekt

4. Vraag om hulp als je geen Engels spreekt

Als je echt verdwaald bent of niet weet hoe je ergens moet komen, dan niet om hulp te vragen. Er zijn altijd mensen die bereid zijn om je te helpen, dus vraag gewoon.

5. Wees voorzichtig met je spullen

Londen is een drukke stad, dus wees voorzichtig met je spullen. En zorg ervoor dat je tas dicht bij je houdt en laat je persoonlijke spullen goed. Deze tips kunnen je helpen om in Londen te overleven, zelfs als je taal niet spreekt.

6. Tips voor Londen

Probeer ze uit en geniet van je tijd in deze geweldige stad.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories