Review: Jacob Hooy haarlemmer bruin

Het is weer die tijd van het jaar waarin we allemaal verlangen naar een mooie, natuurlijke zomerse gloed op onze huid. Elke zomer zie ik het weer voorbij komen, namelijk dit product van Jacob Hooy: Haarlemmerbruin. Je moet in 3 uur tijd super bruin worden. Is dat eigenlijk wel goed voor je huid? En werkt het eigenlijk überhaupt wel?

Er staat duidelijk bij dat er geen SPF in zit. Dus je moet dit nog wel van te voren op doen, het liefst ook hoge factor.

Productbeschrijving:

Jacob Hooy Haarlemmer Bruin is een zelfbruiner die is samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Het product bevat geen schadelijke chemicaliën en is dermatologisch getest, waardoor het geschikt is voor verschillende huidtypen.

Gebruik en werking:

Het gebruik van Jacob Hooy Haarlemmer Bruin is eenvoudig. Breng het product gelijkmatig aan op de huid en laat het volledig intrekken. Na enkele uren zal de bruine kleur zich ontwikkelen en geleidelijk aan intenser worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende teint zonder de schadelijke effecten van blootstelling aan de zon.

Het lijkt erop dat de Jacob Hooy Haarlemmerbruin een olieachtige textuur heeft die erg plakkerig aanvoelt. Het doet me denken aan situaties waarin mensen olijfolie op hun huid aanbrengen, wat absoluut af te raden is, omdat het je huid letterlijk aan het frituren is. Dat is iets wat we zeker willen vermijden. Persoonlijk heb ik de Jacob Hooy Haarlemmerbruin gebruikt in combinatie met een SPF 50 en heb ik ook wat tijd in de zon doorgebracht. Echter, ik vond het gebruik ervan echt vreselijk aanvoelen! Het product plakte enorm en er ontstond een vies olieachtig laagje op mijn huid. Ik besloot meteen te gaan douchen, maar tot mijn teleurstelling kreeg ik het plakkerige laagje niet van mijn huid af… Daarnaast kan ik ook niet zeggen dat ik bruiner geworden ben. Helaas.

Jacob Hooy Haarlemmer Bruin is te koop voor 18,99

Hebben jullie al keer Jacob Hooy Haarlemmer Bruin gebruikt?

Natiza

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories