Lidl: Suddenly Madame Glamour VS Chanel Coco Mademoiselle

Dupes, ik ben er fan van! Waarom voor een merk gaan als je ook dezelfde geur stukke goedkoper hebt? Een van mijn favoriete geuren is Chanel Coco Mademoiselle. Dus ik ken die geur heel erg goed! Ik zag op Tiktok dat dit DE dupe was van Chanel Coco Mademoiselle. We gaan het zien!

De fles zelf is niet echt mijn ding, vind hem er ook redelijk goedkoop uit ziet.

Hoofdakkoorden

  • citrusvruchten
  • witte bloemen
  • houtachtig
  • patchoeli
  • zoet
  • kruidig
  • vanille
  • fris
  • kruidig
  • aromatisch

Ik vind hem wel iets anders ruiken als de originele Chanel Coco Mademoiselle geur. Maar hij lijkt er zeker op! De geur blijft ook ruim 5 uur hangen. Daarna moet je hem toch wel opnieuw opspuiten. Maar voor eventjes een avondje uit blijft de geur zeker zitten. Dit is zeker een fijne geur als je niet zoveel wil of kan besteden. Ook een pluspunt: De geur is vegan.

LIDL SUDDENLY MADAME GLAMOUR EAU DE PARFUM, €3,99 ( 75 ML)

Zou jij dit proberen?

Bekijk meer artikelen over Lidl:

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories