Toilet schoonmaken doe je zo (budget)

Je bent bijvoorbeeld net op jezelf gaan wonen. Of je hebt gewoon niet veel te besteden. En budget schoon maken is natuurlijk altijd fijn! Ik laat volgende producten zien wat ik fijn vind om wc schoon te maken.

  • Kruidvat fresh lavender

Zelf vind ik dit super fijn! Hij maakt wc goed schoon. Wat ik altijd doe is dit in hele pot doen, even paar minuten laten zitten. Dan goed met wc borstel schoon schrubben

Kosten: 0,79

  • Hygiene spray

Dit koop ik bij action, als ik hele wc schoon gemaakt heb, doe ik deze nog even op alles spryen. Zelf vind ik dit heel fijn om te doen! Maar het is zeker niet nodig als je niet veel te besteden hebt.

Kosten: 1,19

  • Airwick wc blok

Deze koop ik eigenlijk altijd als hij in aanbieding is! Vaak is bij Kruidvat bijvoorbeeld 5 halen 5 euro betalen. Dan haal ik er altijd veel! Deze hang ik altijd in de wc, dan ruikt wc goed, en dan reinigt hij ook klein beetje de wc.

Kosten: 1,00 (als ze in aanbieding zijn)

  • Kruidvat allesreiniger doekjes

Ik gebruik deze doekjes eigenlijk voor alles! Zelf vind ik het heel fijn om doekjes te gebruiken en ze daarna gelijk weg te gooien (doe deze niet in de wc!) Ik gebruik er altijd 3 om wc schoon te maken. Elke vlak gebruik ik een ander doekje

Kosten: 1,29

Totale kosten: 4,27

Hiermee kun je denk ik echt wel een tijd vooruit om je wc schoon te maken

Welk product vind jij aller fijnste om wc schoon te maken?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories