Nieuw huisdier - kat

Ik woon al bijna een half jaar op mijzelf. Ik ben vanuit thuis gewend om katten om mijzelf heen te hebben. Na een half jaar alleen wonen miste ik echt een huisdier. Ik ben rond gaan kijken, zelfs naar een dierenasiel geweest. Maar eigenlijk niet een kat gevonden waar ik een klik mee had. Maar toen..

Ging ik even naar Facebook, en daar kwam die. Een Facebook marktplaats advertentie ‘gratis op te halen’ met een foto waar ze er super leuk eruit zag. Dus ik had meteen een berichtje gestuurd. Ik kon twee uur na dat ik het bericht gestuurd had al naar haar kijken. En het was gelijk liefde op eerste gezicht!

Ik kreeg alles mee wat ze had, kattenbak en klein beetje voer. Ik had natuurlijk helemaal niks voorbereid. Dus ik heb alles last minute nog moeten kopen. Ik wilde dat ze het alle beste voer had, en natuurlijk genoeg speelgoed om mee te spelen. Toen ik haar kreeg ben ik ook gelijk naar de dierenarts geweest om haar na te laten kijken. Maar gelukkig had ze niks! In ander artikel vertel ik over alle kosten die een kat met zich mee brengt

Sindsdien ligt ze eigenlijk altijd bij me. Ze is heel speels en zo ontzettend lief!

Heb jij een huisdier?

Natiza

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories