Lidl: Suddenly Chalou VS Chloé eau de parfum

Een nieuwe dupe, namelijk eentje voor Chloé eau de parfum! Ik zag deze geur ‘Suddenly Chalou’ staan. Ik wilde hem op sprayen en ik dacht gelijk “deze geur ken ik!”. Vervolgens even door mijn eigen stash heen gegaan. En ja hoor, het was een dupe voor Chloé eau de parfum. Ik ben heel erg benieuwd, lees je mee?

Opzicht vind ik dit de mooiste verpakking van alle lidl geuren. Gewoon simpel maar wel classic, erg mooi gedaan!

Wat staat op Douglas site over Chloé eau de parfum:

Chloé Eau de Parfum

De heldere roos

Creatief, zelfverzekerd en individualiteit: de eigenschappen van de dames geur van Chloé. Chloé Eau de Parfum is een frisse en vrouwelijke parfum. Het damesparfum is geschikt voor een zelfstandige vrouw met een uitgesproken gevoel voor stijl.

  • Topnoten: Lychee en freesia
  • Hartnoten: Damascena roos, magnolia en lelietjes-van-dalen
  • Basisnoten: Amber en cederhout

Het Chloé parfum gaat uit van de klassieke roos wat zich vertaalt naar een intense, intiem-sensuele geur.

In de top ontvouwt de geur zich met een combinatie van bloem poederige noten: een vleugje pioenroos, lychee en voorjaarsfreesia. Dit maakt het parfum luchtig, maar ook sensueel. De rijkere kant wordt gecreëerd in het hart, door de unieke Chloé-roos, die samen gaat met magnolia, lelietje-van-dalen. De geur eindigt in de basisnoot met warme amber en elegante cederhout.

De dames geur is vormgegeven in een moderne geplisseerd flacon, versierd met een handgestrikt lint.

#iamchloébron

Qua noten van geur vind ik ze zeker op elkaar lijken! In het begin vind ik de geur een beetje raar ruiken. Maar daarna begint pas echt de geur ontwikkeling. De geur blijft zeker een halve dag hangen, wat ik zelf goed vind voor een goedkope geur. Wat ook een mooi bijkomend voordeel is is dat geur ook vegan is.

Wat vind jij van de geur Chloé eau de parfum? Zou jij deze dupe kopen?

Geur Suddenly Chalou te koop bij Lidl voor 3,99

Bekijk meer artikelen over Lidl:

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories