Review: Shiseido benefiance wrinkle smoothing contour serum

Ja het is een hele mond vol, maar vandaag ga ik de Shiseido benefiance wrinkle smoothing contour serum onder de loep nemen! Zelf ben ik wel echt fan van Shiseido producten. Ik heb al enkele producten in mijn stash wat ik gebruik. Dit keer gaan we deze proberen!

De diepe, verticale lijntjes die zich rondom de mond en op het voorhoofd vormen kunnen je een oudere uitstraling geven, en verschijnen vaak voortijdig.
Shiseido introduceert Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum. Een nieuw serum, speciaal om diepere rimpelvorming van binnenuit aan te pakken.
Dit zeer geavanceerde serum bevordert het huideigen vermogen om zichzelf te versterken en herstellen. Voorzien van de ReNeura Technology+™, richt het serum zich zó effectief op deze huidissues dat je al na zeven dagen gebruik een resultaat kan zien.*

Shiseido’s Benefiance lijn, in 1996 gelanceerd, is destijds speciaal ontwikkeld om de tand des tijds te weerstaan, en sindsdien telkens weer verbeterd – ook wanneer er weer een nieuwe wetenschappelijke ontdekking is gedaan. Benefiance, deze onmiskenbare expert, staat erom bekend de grenzen op te zoeken wat betreft ‘rimpel bestrijding’ om tegelijkertijd een zeer weldadige, sensoriële huidervaring te bieden.

Bron

Zoals verteld word, is twee pompjes genoeg. Misschien is 1 ook al genoeg. Maar ik zelf vind 2 wel fijner. De serum is wel wat dikker dan dat ik gewend ben, maar voelt wel ontzettend fijn! Er staat dat je na 7 dagen al verschil kan zien/voelen. Dat kan ik vooralsnog niet zeggen. Maar mijn huid is er wel zeker van opgeknapt.

Ondertussen heb ik (23 jaar) samen met mijn moeder (50 jaar) de hele fles opgemaakt. Mijn moeder vond hem ook heel erg fijn!

Prijs? Tja die vind ik wel heel erg hoog. Maar de serum zelf vind ik echt heel erg fijn. Maar ik zou hem door prijs niet opnieuw kopen…

Shiseido benefiance wrinkle smoothing contour serum 103,20

Gebruiken jullie een serum?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories