Lomi Lomi massage

Massages, ik vindt ze altijd heel erg fijn! Zelf ken ik niet meer soorten massages dan ontspannende & sport massage. En toen kwam Sabriene van Express Yourself Massage op mijn pad. Ik gaf mezelf eigenlijk nooit tijd om een massage te geven. Ookal weet ik dat ik massages heel erg fijn vindt. Toen Sabriene een post op instagram plaatste over Lomi Lomi massage was ik gelijk aangesproken! Ze gaf aan dat je dit gewoon moest voelen en dat gevoel bijna niet te beschrijven valt. Dat gaan we ondervinden!

Salon in Gemert

Toen ik binnenkwam voelde ik al gelijk een oase aan rust. Hier en daar liggen er kristallen (en wat zijn ze toch mooi!) Ze heeft ook hele mooie kaarten te koop. Erg mooi om aan vrienden of familie te geven!

De massage stond al klaar. Het voelde gelijk alsof ik in Hawaii zat!

Lomi Lomi Massage

Ik zal in kort vertellen wat filosofie is achter Lomi Lomi massage. Tijdens het lezen is het heel erg tof om het volgend nummer op te zetten: :

In Hawaii gebruiken ze het woord ‘Aloha’ ontzettend vaak. Ze gebruiken ‘Aloha’ tijdens het surfen, koken en zelfs als begroeting bij het schrijven van mails. Het woord betekent ook “The Breath Of Life” (vertaling: levensadem) alles wordt gebruikt met liefde. Tijdens de massage wordt intentie ook met liefde gezet. Lomi Lomi wordt uitgevoerd met loving hands (onvoorwaardelijke liefde), de focus ligt bij jou intentie. De massage wordt op ritme van muziek (bekijk ook vooral Spotify playlist van Express Yourself Lomi Lomi) uitgevoerd.

Om de diepgang van Lomi Lomi massage te begrijpen en toepasbaar te maken in jouw leven, zal ik kort iets vertellen over Huna en haar beginselen. Huna is voor het hele leven toepasbaar en zorgt voor universele groei. Aloha is één van de Huna-principes, de overige zes zijn:

  • Ike – De wereld is zoals jij deze ziet. Ike refereert aan het belang van geloven. Waar je in gelooft, zal je manifesteren.
  • Kala – Er zijn geen grenzen, alles is mogelijk. Eigenlijk is Kala tweeledig. Ten eerste stelt Kala dat er geen grenzen zijn en ten tweede wijst het op het belang om los te laten en te vergeven, waardoor grenzen die je nog ziet, te overwinnen zijn.
  • Makia – Wat je aandacht geeft, groeit. Waar je bewust of onbewust de meeste tijd aan denkt, zal groeien in Jouw werkelijkheid.
  • Manawa – Nu is het moment. Je huidige overtuigingen, beslissingen en handelingen die verband houden met jezelf en de wereld om je heen, vormen je bewustzijn van de wereld en jezelf en definiëren daarmee je huidige ervaringen. Mana Alle kracht zit in jezelf. De kracht ligt niet bij iets of lemand anders, het zit volledig in jou.
  • Mana is een levensenergie die stroomt door alle dingen en is zeer persoonlijk: je hebt een kans om het te vermeerderen of om Mana te verliezen in alles wat je doet.
  • Pono – Dit wordt over het algemeen vertaald als gerechtigheid. Bewust kiezen voor wat goed is voor jezelf, anderen en je omgeving. De intentie waarmee je handelt, bepaalt de uitkomst

Mijn ervaring met Lomi Lomi massage

Zoals ik al vertelde, dat toen ik binnenkwam er een oase van rust in salon hangt. De tafel was al klaar gemaakt, met gevoel alsof je in Hawaii zit. Je wordt ingesmeerd met 100% kokos olie. Het hele lichaam wordt gemasseerd (voor & achterkant) en de playlist gaat aan, het is fijne en rustgevende muziek. Daarna gaat ze beginnen! Het voelt al gelijk anders. Waarom? Omdat je hoort en voelt dat de muziek en massage tegelijk gaat. De tijd gaat ook echt zo voorbij! Toen ik op mijn rug mocht liggen en ze begon te masseren, voelde het alsof ik op het water dreef en de zon heerlijk op mijn gezicht scheen.

Sabriene had zeker gelijk! Dit moet je ervaren. Het is absoluut niet te vergelijken met een klassieke ontspanningsmassage.

Zou jij ook keer Lomi Lomi willen proberen?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories