Lidl: Cien madame glamour hand cream VS Chanel La Creme Main

Handcréme… ik gebruik ze veel! Ik heb in elke hoek en tas er wel eentje liggen. Ik heb ontzettend veel handcrémes al gebruikt de afgelopen tijd. Ik was laatst in de Lidl bij de geuren aan het kijken, en ik zag deze liggen! Het uiterlijk en de naam liet mij meteen aan Chanel denken. Toen ik hem kocht en gebruikt had, en vervolgens de geur geroken had wist ik het… Dit is de imitatie van Chanel La Creme Main

Bevat shea butter en argan olie, klinkt goed!

Geur

Hij ruikt echt ontzettend lekker! Ik kan ook wel zeggen dat hij naar Chanel La Creme Main ruikt. Nadat de handcréme is ingetrokken blijft de geur ook nog wel even hangen.

Textuur

Dit is wel echt het grootste verschil. Handcreme Chanel La Creme Main heeft echt een dikke substantie. Waar de Lidl Cien madame glamour hand cream meer als een lotion aan voelt. Wat wel heel fijn is dat de handcréme wel erg snel intrekt (wat echt top is!)

Conclusie

Zelf vind ik het echt een top handcréme! Ik zou de Cien madame glamour hand cream echt aanraden. Trekt snel in, en ruikt lekker.

Zou jij de Cien madame glamour hand cream proberen?

Cien madame glamour hand cream te koop bij de Lidl voor 1,99

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories