Review: Filorga NCEF-Essence lotion

Lotions, tja, ik gebruik ze eigenlijk niet. Eigenlijk zonde, want ze kunnen zoveel voor je huid doen. Daarom ga ik deze lotion gebruiken van Filorga. Namelijk de NCEF-Essence lotion

Diep hydraterende en regenererende lotion. Een nieuw gebaar om de huid voor te bereiden op de verzorgingen. Meteen na de reiniging en voor het serum aanbrengen. Cocktail NCTF concentratie x10. Intensieve aanpak van: – Hydratatie: AQUA-MX technologie
– Detoxificatie: polysacharide tegen vervuiling bron

Ik ben echt helemaal om! Ik vind mijn huid zo fijn aanvoelen, schoon en ontzettend zacht. Ik heb hem afgelopen twee maanden super veel gebruikt. En ik ga hem zeker ook opnieuw kopen!

Te koop bij Ici Paris voor 57,40

Gebruik jij een lotion?

Natiza

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories