Review: Kruidvat tapijt-en bekledingreiniger

Weer een product die ik op Tiktok voorbij heb zien komen. Ik heb een suede bank en stoelen. De stoelen zijn tweedehands en die mogen wel een keertje een opfris beurt gebruiken. Ik heb ze al schoon gemaakt met baking soda. Maar daar ging eigenlijk niet alles mee weg. Ik zag de Kruidvat tapijt-en bekleding reiniger voorbij komen.. En die wil ik wel proberen!

Informatie op website van Kruidvat:

Verwijder vlekken en vervuiling van je tapijten, meubel- en autobekleding, tafelkleden en traplopers met Kruidvat Clean Tapijt- en Bekledingreiniger.

Kruidvat Clean Tapijt- en Bekledingreiniger is een intensief reinigingsmiddel dat zorgt voor een heerlijke verfrissing van de stof.¹ De reiniger heeft een anti-statische werking op nylon vloerbedekking, waardoor deze langer schoon blijft.

Ik moest eventjes wennen hoe hij spuit. Want zoals je ziet, heb ik er een flinke zooi van gemaakt.

Er zit eigenlijk niet echt een geur aan het product. Mijn stoelen zijn wel echt mooi schoon geworden! Je moet wel echt gelijk alles schoon maken, en niet alleen een vlek. Alleen een vlek schoonmaken gaat helaas niet, je ziet dan namelijk wel waar je bent geweest. Dan zie je eigenlijk een soort ‘water’ vlek zitten.

Zeker een aanrader!

Te koop bij de kruidvat voor 2,29

Zou jij ook Kruidvat tapijt-en bekledingreiniger gebruiken?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories