Wat te doen met baking soda

Naast het artikel wat ik geschreven heb over azijn. Kun je ook baking soda voor alles gebruiken! In dit artikel ga ik vertellen wat ik allemaal met baking soda doe.

  • Vlekken

Ik ben echt een fan van vlekken weg halen met baking soda! Een beetje baking soda op de vlek, met een beetje water erbij. Even een uur laten zitten, en daarna gewoon uitwassen.. En poef! Weg is de vlek

  • Bij bloemen

Misschien klinkt het raar.. Maar als ik een bos bloemen krijg, doe ik een heel klein beetje baking soda bij het water. Dan blijven de bloemen namelijk langer mooi

  • Schoon maken

Je kunt echt van alles schoon maken met baking soda. Een bakje baking soda en een beetje water, en je bent er helemaal klaar voor.

  • Douchegordijn

Ik was mijn douche gordijn eigenlijk 1 keer in de maand. Maar ik vind het fijn om de onderkant 1x in de week in een badje van baking soda te doen. Vervolgens laat ik het een uurtje zitten, dan is onderkant niet meer zo vies.

  • Afvoerputje

Ik vind het fijn om een keer in de twee weken een beetje baking soda samen met natuurazijn in het afvoerputje te doen. Na ongeveer 15 minuten spoel ik het weer door.

Waar gebruik jij baking soda voor?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories