Review: Yves Rocher make-up remover

Zelf ben ik echt fan van Yves Rocher, ik gebruik echt al jaren producten van Yves Rocher. En nog nooit heeft een product mij zo teleurgesteld. Deze keer ga ik de make-up remover proberen.

Deze make-up remover is speciaal voor mensen met gevoelige ogen. Sinds een paar maanden heb ik redelijk veel last van mijn ogen, daarvoor heb ik eigenlijk nooit last gehad van gevoelige ogen.

Zelf gebruik ik eigenlijk bijna nooit waterproof make-up, maar hij werkt echt super goed! Ik hoef ook niet meerdere keren over mijn ogen te gaan. Mijn huid reageert hier ook heel erg goed op! Het is ook geen olie, dus je hebt ook geen laagje over je gezicht. Wanneer ik deze remover gebruik voelt mijn huid ook erg schoon aan. Voelt ook niet plakkerig aan, dat is ook erg fijn.

Te koop bij Yves Rocher voor 6,99

Wat is jouw favoriete make-up remover?

Natiza

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories