Review: Loveli deodorant fresh cotton

Deo’s… ik vind het altijd heel erg moeilijk! Je hebt zo ontzettend veel opties dat je gewoon niet meer weet wat je moet pakken. Sommige zijn lekker goedkoop, maar andere zijn weer ontzettend duur. Wat ik wel van mening ben is dat spuit deo’s niet goed zijn voor het milieu. Mijn voorkeur gaat er helaas wel naar uit. Ik heb eens een rol deo gehad, maar die vond ik echt niet fijn! Deze keer dus tijd voor een andere soort deo.. Hierbij een review over de Loveli fresh cotton

Zuiveringszout neutraliseert geurtjes

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en zuiveringszout (natriumbicarbonaat) en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur.

Natriumbicarbonaat is het ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

Deze deodorant sluit je huid en je zweetklieren niet af. Door te zweten loos je afvalstoffen, dus zweten is gezond. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niet meer naar zweet.

Zinkoxide voor extra bescherming tegen stress-zweet

Stress-zweet is anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte. Het bevat meer vetzuren dan gewoon zweet en de bacteriën op je huid zijn gek op deze vetzuren. Zij zijn de veroorzaker van je zweetgeur. Zinkoxide zet deze vetzuren om in een geurloze zinkzouten voordat de bacteriën hun werk kunnen doen. Wat zink een dubbel zo sterk wapen in de strijd tegen zweetgeurtjes maakt, is dat het tegelijk antibacterieel is! Er zijn dus sowieso minder bacteriën op je huid die de zweetgeur kunnen veroorzaken.

Deze deo beschermt je extra tegen de geur van stress- en hormoonzweet. Naast zuiveringszout (natriumbicarbonaat) bevat het ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties en stress.

Bron

Helemaal natuurlijk dus! Daar ben ik echt een fan van. Ruikt eigenlijk niet, maar echt, ik vind hem zo ontzettend fijn! Ook heel fijn dat er na vullingen zijn. Dus als die op is, kun je gewoon een nieuwe na vulling gebruiken.

Wat voor deo gebruik jij?

Nieuw te koop voor 30ml voor 7,99 en na vullingen 5,99

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories