Review: Biotherm blue therapy revitalize day

Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te testen. Deze keer een review over de Biotherm Blue Therapy Revitalize Day. Ik had een proefje mee gekregen, die vond ik al heel erg fijn!

Structuur van de creme is echt heerlijk! Voelt rijk aan. Als ik hem op doe voelt hij wel vettig, maar dat trekt weer snel weg. Ik heb daarna ook een hele mooie glow op mijn huid.

Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day van Biotherm, een anti-aging dagcrème die de huid hydrateert, revitaliseert en de huid er stralend uitzien dankzij de formule met verhelderende roze microparels. Deze dagelijkse verzorging is ontwikkeld voor normale tot droge huidtypes.

VOORDELEN
Zijn unieke formule biedt een jonger-uitziende en intens gerevitaliseerde huid.
– De huid is intens gehydrateerd, steviger
– Fijne lijntjes en rimpeltjes worden verminderd

Unieke ingrediënten: De dagcrème combineert de revitaliserende Amber Alg – Laminaria Ochroleuca – die de huid energie geeft voor een stralende teint, en een krachtige mix van voedingsstoffen [Calcium+ Plantaardige Oliën + Karitéboter] die zorgt voor intense voeding en de huid barrière versterkt.

Sinds 1962 biedt Biotherm innovatieve en zintuiglijke huidverzorging op basis van biowetenschap. Al onze huidverzorgingsproducten zijn geïmpregneerd met Life PlanktonTM, ons unieke ingrediënt, en zijn klinisch bewezen dat ze de huid beschermen tegen dagelijkse stedelijke agressies.

BIOTHERM – THE POWER OF LIFE PLANKTON bron

Zelf ben ik ook gek op merk Biotherm. Ze zijn heel erg natuurlijk in hoe ze producten maken.

Te koop bij verschillende winkels voor 81,-

Kenden jullie dit product al?

Natiza

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories