Review: Gucci Flora eau de parfum

Ik ben echt gek op geuren! Zeker op de wat apartere geuren. Toen ik deze geur rook in de winkel was ik er ook meteen verliefd op.

Gucci Flora is het ultieme vrouwelijke parfum, diep zinnelijk en geïnspireerd op Gucci’s iconische Flora-patroon. De geur is gekenmerkt door contrasten en is bedoeld voor de klassieke, moderne Gucci-vrouw die jong van geest blijft. Bron

BasisnotenSandelhout
HartnotenOsmanthusbloem
TopnotenMandarijn

Zelf hou ik echt heel erg veel van sandelhout, in veel van mijn geuren zit dan ook sandelhout. De geur blijft bij mij echt heel erg lang hangen. Als ik ga douche ruik ik hem nog steeds, ook in mijn kleding.

Wat is jouw favoriete geur?

Te koop bij verschillende winkels voor 50ml 105,-

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories