Review: Method schoonmaak producten

Ik hoor iedereen praten over de Method schoonmaak producten. Veel Amerikanen gebruiken ook method producten. Wat echt een plus punt is is dat het duurzame producten zijn, fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is makkelijk opnieuw te recyclen. En de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

Review per product:

Method allesreiniger

Ten eerste.. de geur! Wat is die ontzettend lekker. Ik vind ook dat een uur na het poetsen dat je geur nog steeds heel erg goed ruikt. Alles gaat goed schoon, alleen met vet heeft hij wel beetje problemen, dat het niet goed schoon wordt.

Ingrediënten

<5%: Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, Parfum (Limonene, Hexyl Cinnamal). Andere: Water, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Kaliumhydroxide, Kleurstoffen.

Prijs: 2,99

Method reiniger roestvrij staal

Ik heb veel staal in mijn huis. Met een allesreiniger laat dit eigenlijk altijd strepen achter. Eigenlijk heb ik nooit een roestvrij staal reiniger gebruikt. Maar dat is echt een gemis geweest. Vette vingers en strepen zijn echt gelijk weg! De geur is ook echt heel erg lekker

Wat ook nog een pluspunt is: Cradle-to-cradle gecertificeerd

Ingrediënten

aqua, alcohol denat., caprylyl/capryl glucoside, citric acid, sodium citrate, sodium lauryl sulfate, glycereth-17 cocoate, parfum, limonene

Prijs: 2,99

Method keukenreiniger

Soms denk ik… een allesreiniger is toch eigenlijk overal voor te gebruiken? Zeker waar, en dat heb ik ook geprobeerd! Maar ik vind een keukenreiniger ook zeker een must-have want hij maakt vet namelijk veel gemakkelijker schoon! Ruikt ook nog eens heel erg lekker

Ingrediënten

<5%: Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, Parfum (Bevat Limonene, Kan een allergische reactie veroorzaken, Linalool). Andere: Water, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Kaliumhydroxide, Kleurstoffen.

Prijs: 2,99

Method badkamerreiniger

Yes! Kijk dit had ik echt nodig, een badkamerreiniger die lekker ruikt! Normaal ruiken ze zo ontzettend chemisch. Maar dat is deze gelukkig echt niet! Ik gebruik hem echt voor alles, en hij laat absoluut geen strepen achter.

Ingrediënten

<5%: Niet-ionogene en anionogene oppervlakteactieve stoffen, Parfum (Benzyl salicylate). Andere: Water, Alcohol, Melkzuur, Natriumcitraat, Kleurstof.

Prijs: 2,99

Conclusie over Method reinigers:

Ik ben echt fan! Ik vind ook wel dat ze niet heel erg duur zijn. En ik ben er echt fan dat de flessen gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Producten zijn ook biologisch, waar ik ook een groot fan van ben.

Heb jij al een keer Method reinigers gebruikt?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories