cg

Review: Shea moisture curling gel soufflé

Sinds dat ik bezig ben met de CG methode wil ik zoveel mogelijk verschillende producten uit proberen! Ik hoorde heel veel goede verhalen over de Shea moisture coconut & hibiscus lijn. Ik ben benieuwd!

Zoals ik al vertelde is heel de lijn CG Proof! Ik heb wel al veel soorten gels geprobeerd maar nog nooit een soufflé. Ik moet wel zeggen dat ik het heel erg wennen vond! Het voelt best vettig, maar het is dan ook echt een jelly.

Zoals je kunt zien pak ik echt ‘stukken’ uit de pot. Het is ook eventjes wennen met aanbrengen. Want ik moet hem eerst ‘warm’ wrijven in mijn handen om hem te kunnen aanbrengen. Mijn haar wordt er wel echt heel blij van! Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij best zwaar zou zijn voor mijn haar. Maar dat valt reuze mee! De geur is ook heerlijk.

Voor mij is dit zeker een aanrader!

Gebruik jij een soufflé?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories