Review: Bragg apple cider vinegar

Eindelijk heb ik het! Bragg apple cider vinegar. Dit wordt heel veel gebruikt bij CG methode, kijk je snel mee?

Er zijn zoveel verschillende soorten apple cider. Je hebt voor dit wel echt een troebele apple cider nodig. Apple cider wordt voor veel dingen gebruikt, zoals afvallen of om mee te koken. Wij gaan het gebruiken voor ons haar.

Mijn haar na apple cider

Ik merk dat mijn haar er echt super blij van wordt! Als mijn haar een beetje futloos begint te worden (weinig krul) dan gaat er apple cider in mijn haar! Dit doe ik tegenwoordig in een water flesje, 3/4 water en 1/4 apple cider. Ik merk dat dit voor mij heel goed werkt. Ik ‘was’ mijn haar en dat laat ik dan 5 minuten zitten. Ik heb het ook keer geprobeerd met de ‘bowl’ manier. Hierbij doe je water in een kom met 2 eetlepels apple cider. Dit knijp je dan vervolgens in je haar. Bij veel mensen werkt dit, voor mij helaas niet.

Ik vind het wel echt heel fijn dat als ik het gebruikt heb dat mijn haar weer heel erg schoon aanvoelt! Voor de mensen die denken ‘dit ruik je in je haar, toch?’ omdat ik zo weinig apple cider gebruik, ruik je dit dus niet.

Heb jij ooit eens apple cider gebruikt?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories