cg

Review: Betty's aloe vera gel

Ik ben echt fan van budget producten! Vaak zijn ze zelfs beter als high-end producten. Een van de budget toppers , volgens veel mensen, is deze Betty’s gel! Kijk je mee?

Natuurlijk is deze gel ook helemaal CG Proof! In deze gel zit ook Aloë Vera, dit product kan twee kanten op, namelijk: of je haar vindt het ontzettend fijn. Of het is echt verschrikkelijk! De meeste mensen krijgen last van pluis en flinke klitten. Dan weet je zeker dat jou haar er niet tegen kan. Wat ik zelf dacht is ‘misschien moet mijn haar er wel aan wennen‘ maar dat is niet zo! Mijn haar kon er ook absoluut niet tegen. Jammer! Daarnaast had ik ook niet gevoel dat er gel in mijn haar zat.

Voor mij helaas geen top product.

Gebruik jij een gel in jouw haar?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories