Review: Shiseido Essentials complete cleansing microfoam

Ik heb nog nooit zo’n product op de markt gezien, waarom hij zo speciaal is? Lees vooral verder!

Persoonlijk vind ik Shiseido een heel mooi merk. Ze hebben veel fijne producten. Vandaag behandel ik de complete cleansing microfoam. Een degelijk verpakking met een pomp.

Op de website van Ici Paris XL staat:

Meer dan slechts een reiniger, verwijdert de Complete Cleansing Microfoam op grondige wijze onzuiverheden en make-up, zelfs langhoudende make-up, terwijl de huidtextuur eveneens gehydrateerd en verfijnd wordt. 

Deze mousse, net zo effectief in het verwijderen van make-up als het verwijderen van opgestapelde restjes van luchtvervuiling deeltjes, is SHISEIDO’s meest complete reiniger. Alles in één…en klaar! Verrijkt met Japans Kirishima mineraal bronwater en een uitgekiende mix van diverse ingrediënten, zorgt deze mousse voor zowel een verdedigingslinie als een zuiverende werking terwijl het vochtgehalte en de zachtheid van de huid behouden blijft. De unieke samenstelling van een combinatie van olie en water zorgt voor een stevige, compacte mousse die een verkwikkend gevoel op de huid geeft. Dit zorgt bij elke reiniging zowel voor een optimale opname van alle voordelige eigenschappen als een effectieve verwijdering van onzuiverheden.

Terwijl de cosmetische aanpak in het Westen vaak gericht is op het vinden van een oplossing voor een probleem, is Shiseido ervan overtuigd dat je met producten op het probleem moet anticiperen om de huideigen intrinsieke kracht te versterken. Deze aanpak is al van start gegaan met de Ultimune-lijn en het Power Infusing Concentrate in het bijzonder, maar het huideigen afweersysteem wordt nu eveneens versterkt met deze nieuwe lijn van reinigers en lotions die een onderdeel zijn van een ritueel dat op perfecte wijze de unieke, preventieve aanpak van ‘Japanse Beauty’ reflecteert.

Bron

De substantie van het product is heel fijn en zacht! Make-up gaat er heel erg makkelijk vanaf, zelfs mijn waterproof make-up producten. Zelf heb ik vaak, dat als ik mijn make-up eraf haal dat mijn huid beetje droog/trekkerig aanvoelt. Dat heb ik nu helemaal niet! Mijn huid voelt heel schoon en zacht aan na het gebruik. Volgens mij doe je er ook echt ontzettend lang mee, zelf heb ik met twee pompjes genoeg voor heel mijn gezicht en hals. Persoonlijk vind ik product wel aan prijzige kant. Want je betaald bijna €50 voor deze reiniger. Zelf vind ik hem heel erg fijn.. Maar of het ook de prijs waard is? Dat vind ik moeilijk om te zeggen.

Te koop bij Ici Paris XL voor € 49,50

Kennen jullie dit product al?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories