Review: Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense

YEAS! Nieuwe parfum, en niet zomaar eentje… Maar een geur van Chanel. Ik had al een keer mademoiselle geroken, maar die vond ik mwa. Maar.. toen ik de intense variant rook, was ik gelijk verliefd.. dit is hem!

Op de website staat:

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense Spray. De essentie van de vrije, onweerstaanbare vrouw. Een houtachtig en amberachtig oriëntaals parfum met een pittig karakter: sensueel, diep, verslavend. 

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense is een houtachtig en amberachtig oriëntaals parfum met een extreem karakter. Het parfum concentreert zich rond een extreme dosis patchouli die wordt benadrukt door het warme amberachtige akkoord van absolu van vanille en tonkaboon. De hartnoten van roos en jasmijn en de contrasterende frisheid van citrus maken deze krachtige compositie compleet.

bron
Promo

Wat anders is dan orginele geur is dat er patchouli in zit. Deze maakt de geur echt nog lekkerder! Zelf merk ik dat ik deze geur graag in de herfst draag. Omdat het niet echt een zware geur is, maar zeker ook niet licht. De geur blijft in kleding ook echt heel goed hangen. Daarnaast vervliegt hij op mijn huid wel wat sneller.

Coco Mademoiselle eau de parfum intense 35 ml 81,35

Is deze geur denk je ook iets voor jou?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories