Review: Lush Snowflake bodylotion

Bodylotion, zelf ben ik er echt gek op! De producten van Lush vind ik zelf eigenlijk ook allemaal wel fijn. Zal dat bij dit product anders zijn?

Wat ik ook altijd heel erg leuk vind van Lush, is als je 5 lege schone potten terug brengt, dat je een gratis gezichtsmasker krijgt!

Ingrediënten: Amandelmelk (Prunus amygdalus dulcis), Abrikozenpitolie (Prunus armeniaca), Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Rozenwater (Rose centifolia), Glycerine, Biologische Illipeboter (Shorea stenoptera), Stearinezuur, Parfum, Fair Trade Amandelolie, Triethanolamine, Cederhoutolie, Korianderzaadolie, Sandalwood Oil, Etherische Amandelolie (Prunus amygdalusl amara), Benzoë-tinctuur (Styrax benzoin), Cetearyl Alcohol, *Citral, *Citronellol, *Farnesol, Geraniol (Geraniol), *Limonene, *Linalool

Het product is ook helemaal vegan

De substantie is wat aan de dikke kant, het voelt echt rijk en voedend aan. Wat ik wel meteen merk, is dat het heel vettig is. En helaas, het blijft ook echt heel vettig op mijn huid. Zelfs na een kwartier blijft het ‘vies’ vettig aanvoelen. Zelf ben ik daar echt geen fan van. De geur vind ikzelf ook niet echt geweldig.

Helaas is het geen product voor mij!

Wat is jou favoriete product van Lush?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories