Review: The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum

Zoveel mensen praten over dit product. Maar is dat het wel waard? We gaan het zien!

Sterke formule met vitamine en mineralen met 10% pure niacinamide en 1% zink. Geurvrij.

Zichtbaar:
– Reguleert talg
– Vermindert poriën

bron
Richt zich opTalgregulatie, minimaliseren van poriën 
HuidproblemenAcne, vergrote poriën, vette huid, ongelijkmatige huidstructuur, roodheid
Verzorgingsroutine      Voor gezichtsoliën en –crèmes
Niet gebruiken metVitamine C
Wanneer’s Ochtends en ’s avonds

Zelf heb ik tegenwoordig een best wel onrustige huid. Daarvoor wilde ik iets extra’s gebruiken. Ik kwam gelijk bij dit product uit. Zelf heb ik ongeveer 3 druppels van dit serum nodig. Ik merkte gelijk dat mijn huid een beetje begon te prikken bij wondjes, voor de rest voelde het wel prima aan. Na maand is de serum al voor de helft op. Wel kan ik zeggen dat het iets doet voor mijn huid. Ook is de prijs van dit product ontzettend fijn! Een serum die niet gelijk 50 euro kost.. Zeker moeite waard!

Te koop bij Douglas voor € 5,90

Hebben jullie al ooit iets van The Ordinary gebruikt ?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories