Review: Lush dream cream hand- en bodylotion

Na mijn idee is dit een van de bekendste producten van Lush. Daarom wilde ik dit heel graag een keertje proberen! Ik ben benieuwd..

In een potje zit 45 gram. Daarnaast kun je ook een grote verpakking kopen, daar zit 240 gram in. Uiteraard is product ook vegan.

Het volgende zegt Lush erover;

We maken Dream Cream voor mensen met een probleemhuid (en voor mensen die willen voorkomen dat ze huidproblemen krijgen.) Als basis gebruiken we havermelk, bekend om de helende werking op een probleemhuid. Om diezelfde reden gebruiken we rozenwater. En eigenlijk zijn de andere de ingrediënten is ook gekozen om de helende, verzachtende werking die ze hebben op je huid. Verwacht niet een bloemig luchtje. Mensen kopen het om de werking, niet om de heerlijke geur. Zodra je echter merkt wat het voor je huid doet, vind je de geur waarschijnlijk fantastisch. We krijgen veel reacties van mensen met psoriasis of eczeem die ontzettend blij zijn met deze creme omdat het voor hen heel verzachtend werkt! Garanties kunnen we niet geven, iedere huid reageert anders, maar als je iemand kent die vervelende huidproblemen heeft kun je ze Dream Cream best eens laten proberen. Probeer ook eens Dream Wash, een geweldig verzachtende reiniger voor probleemhuidjes!

De substantie is erg fijn, romig en aan de dikke kant. Over de geur, tja, het is niet bepaald een fijne geur. Ik vind het zelfs een beetje stinken, wat ontzettend jammer is! Want zoveel producten bij Lush ruiken ontzettend lekker. Er zitten ingrediënten in zoals: Cocoa Butter, Tea Tree Oil, Lavender Oil en nog veel meer. Zelf heb ik heel vaak een droge huid, daarvoor werkt dit product echt heel erg goed! Eigenlijk zelfs een van de betere creams die ik ooit voor mijn droge huid gebruikt heb, top!

Te koop bij Lush voor € 7.00

Zijn jullie al bekend met dream cream?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories