Review: Filorga NCEF-Night mask

Night mask! Zelf heb ik er eigenlijk nooit over na gedacht om een nacht cream te gebruiken. Dit masker is speciaal voor mensen die korte nachten hebben in combinatie met een vermoeide huid. Ik ben benieuwd!

In het product zit 50 ml, daarnaast is het product ook 6 maanden lang houdbaar na openen. Filorga NCEF-Night mask heeft dubbele verjongende werking in nacht.

Informatie op website:

Actieve bestanddelen

Intensieve renovatie van de kwaliteit van de huid [actieve regeneratie]: een formule op basis van NCEF, een uniek veelvuldig revitaliserend complex ontwikkeld door de Laboratoires FILORGA waarvan 50 ingrediënten voor de eerste keer gebruikt zijn in concentraties vergelijkbaar met die van een meso-injectie.

Nachtelijk herstel van de huid [rimpels + stevigheid + stralende huid]: Melatonin’CX®, een krachtig ingrediënt dat de huid laat ontwaken, werkt tijdens de nacht voor uitgeruste gelaatstrekken terwijl een booster [hyaluronzuur + collageen] de huid voller maakt.

Tegelijkertijd bevrijdt een natuurlijke ontgifter de huid van oxidatieve stress en van vervuiling voor een stralende teint bij het ontwaken. Bron

Meervoudig corrigerend masker voor de nacht

Rimpels – stevigheid – stralende huid

Zichtbaar resultaat na slechts 1 nacht!

NCEF® regenereert bij hoge dosis
Trio intensief nachtelijk herstellende werkstoffen [MELATONIN’CX+ hyaluronzuur- en collageenbooster + intensief ontgiftende werkstof]

De crème is dus geen ‘echt’ masker dat je ook moet afwassen. Het is een combinatie van een nacht crème en een masker. Substantie voelt ook meer aan als een balsem. Voelt echt ontzettend fijn! Na 3 maanden gebruik, zie ik wel degelijk een verschil met mijn huid, voelt steviger aan, en ook niet meer zo droog. Ik ben fan!

Filorga NCEF-Night mask € 74,65

Gebruiken jullie een nacht cream?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories