CG

Review: Shea moisture curl & shine conditioner

Als je natuurlijke krullen hebt, weet je dat het vinden van de juiste haarverzorging een echte uitdaging kan zijn. Je wilt iets dat je haar hydrateert en voedt, zodat je krullen mooi zacht en glanzend zijn – maar je wilt ook iets dat niet te zwaar of vettig is. Shea Moisture’s Curl & Shine Conditioner voldoet aan al deze criteria – en het ruikt ook nog eens heerlijk!

Ingrediënten

Water, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*^, Stearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Panthenol, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Melia Azadirachta Seed Oil, Sodium Lauroyl Hydrolyzed Silk, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract, Tocopherol, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Undecylenate, Fragrance (Essential Oil Blend).

*Certified Organic Ingredient. ^Fair Trade Ingredient.

Ik heb dit product voor het eerst gebruikt toen ik mijn haar voor een feestje moest wassen en föhnen. Ik was een beetje sceptisch, omdat ik nog nooit een leave-in conditioner had gebruikt, maar ik moet zeggen dat ik onder de indruk was. Het was heel makkelijk in te masseren en maakte mijn haar echt zacht en glad. Het föhnen ging ook makkelijker dan anders, en mijn krullen waren echt mooi gedefinieerd.

Na een paar weken gebruik merkte ik dat mijn haar er echt gezonder uitzag. Het was niet droog en broos, en ik had minder last van kroes of statisch haar. Ik ben ook heel erg blij met de geur van dit product. Het ruikt naar kokos en ananas, en ik hou ervan!

Al met al ben ik’s Curl & Shine Conditioner. Het is hydraterend en voedend, maar niet te zwaar of vettig. Het ruikt ook heel lekker, en mijn haar voelt en ziet er echt gezonder uit. Als je op zoek bent naar een goede conditioner voor krullend haar, raad ik dit product zeker aan! Dit product is ook curly girl akkoord!

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories