Review: Clinique fresh pressed clinical

Clinique’s Fresh Pressed Clinical is een synergetisch systeem van antioxidant-verrijkte vitamines en plantenextracten dat de huid hydrateert, kalmeert en beschermt. Het is ideaal voor normale tot droge huidtypes die op zoek zijn naar een krachtige, maar gemakkelijk te gebruiken huidverzorgingsroutine.

Fresh Pressed Clinical bevat vitamine C, een krachtige antioxidant die de huid helpt beschermen tegen beschadiging door vrije radicalen. Vitamine C is ook bekend om het stimuleren van de collageenproductie, waardoor de huid steviger, gladder en jeugdiger oogt. De formule bevat ook kalmerende plantenextracten, waaronder kamille en aloë vera, die de huid kalmeren en hydrateren.

Ik heb Fresh Pressed Clinical gebruikt als onderdeel van mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine voor ongeveer vier weken en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Mijn huid voelt zachter en gladder aan en er is een duidelijke vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Ik heb ook minder last van roodheid en irritatie. Ik ben erg tevreden met dit product en ik denk dat ik het blijf gebruiken.Fresh Pressed Clinical is een geweldig product voor mensen met een normale tot droge huid. Het hydrateert en kalmeert de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en geeft de huid een stralende, jeugdige uitstraling.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories