Hotspot Londen: The Breakfast Club mijn ervaring

Wanneer je naar google gaat en zoekt naar ontbijt in Londen kom je gelijk bij de The Breakfast Club uit. Als we ergens gaan eten, vinden we het fijn om nog even de reviews te bekijken. Deze waren ook goed! Dus we besloten te gaan ontbijten bij The Breakfast Club. Maar is dit echt de moeite waard? Je leest het in deze blog

Begin

Wanneer je bij The Breakfast Club wilt eten kun je niet zomaar binnen lopen voor een tafeltje. Je moet echt ruim van te voren reserveren online. Je moet hier ook een creditcard invullen voor een no-show.

Eten

We hadden volgende besteld:

  • 2x Verse Orange juice
  • 1x Koffie
  • 1x Munt thee
  • 1x Grand Royale
  • 1x The Full Monty

We krijgen ook tap water. Maar deze smaakt heel erg naar chloor. Verse orange juice smaakte naar oud/pak. Koffie was erg waterig en smaakte ook niet goed. Daarnaast zijn wij wel grote eters, maar dit was wel echt weinig! Je betaald niet weinig voor een ontbijt, dus je verwacht wel iets groter dan dat je krijgt.

Rekening

Natuurlijk zie je de prijs op de kaart. Maar toch schrokken we even toen we de rekening kregen. Het is normaal dat ze fooi al op de rekening zetten. Maar voor wat we gekregen hebben, vonden we dit echt te duur.

Conclusie

Toen we net klaar waren met eten vroegen ze of we de rekening wilde. Er stond een rij, en ik had het gevoel dat ze ons gelijk weg wilde hebben. Toen ik zei dat we nog drinken hadden, en de rekening nog niet nodig was. Keek ze niet zo vrolijk. Toen we eenmaal de rekening kregen schrokken we toch wel. Voor een ontbijt waar we niet eens vol van waren waren we toch ruime 75 euro kwijt.

Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar.

Meer artikelen over Londen:

Tips voor Londen:

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories