Hoe ik een echte Londoner werd in slechts 24 uur

Ik was altijd al benieuwd naar Londen, de stad van de royalty, de Big Ben en de Tower Bridge. Dus toen ik een vriendin uitnodigde om een ​​paar dagen door de stad te slenteren, kon ik mijn geluk niet op! We besloten dat we alles zouden doen wat we konden om een ​​echte Londoner te worden in slechts 24 uur.

We begonnen onze dag met een bezoek aan Buckingham Palace. Het was absoluut prachtig en we konden onze ogen niet geloven toen we de koninklijke familie zagen rondlopen! Na een paar foto’s te hebben genomen, besloten we dat het tijd was om onze Londense accenten te oefenen. We kochten wat typisch Engels eten bij een klein marktstalletje en praatten met de verkoper in ons beste Engels.

Daarna gingen we naar Trafalgar Square om wat tijd door te brengen bij het Nationale Museum. We verkenden alle kunstwerken en leerden over de geschiedenis van Londen. Toen we klaar waren in het museum, besloten we om naar de top van de Big Ben te gaan.

Tip: Download gratis londen gids!

Helaas was de klokkentoren gesloten voor onderhoud, maar we konden nog steeds genieten van het uitzicht vanaf de grond. we om de Tower Bridge te bekijken. We kochten tickets voor een klein boottocht en genoten van het prachtige uitzicht op de stad.Het was een lange, maar leuke dag en we voelden ons echt als echte Londoners toen we terugkeerden naar ons hotel. Als je ooit de kans krijgt, raad ik je aan om deze ervaring ook te proberen!

Tips voor de overnachting

NOX West Hampstead

Locatie: 291 West End Lane, Camden, London, NW6 1RD, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €98 per nacht bij NOX West Hampstead 

Bekijk meteen de huidige tarieven!

The Gantry London, Curio Collection By Hilton

Locatie: 40 Celebration Avenue, Newham, London, E20 1DB, United Kingdom

Je boekt een kamer vanaf €168 per nacht bij The Gantry London, Curio Collection By Hilton 

Bekijk meteen de huidige tarieven!

ALTIDO New apartments near Battersea Power Station

Locatie: 5 Moat Street, Wandsworth, London, SW11 7EA, United Kingdom 

Je boekt een kamer vanaf €268 per nacht bij ALTIDO New apartments near Battersea Power Station 

Bekijk meteen de huidige tarieven!

Tips voor Londen

Hoe ik een echte Londoner werd in slechts 24 uur

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories