Een reis door Parijs: van de Eiffeltoren tot de schitterende musea

Als je aan Parijs denkt, is de kans groot dat je meteen aan de Eiffeltoren denkt. En terecht! De Eiffeltoren is namelijk het meest iconische gebouw van de stad en misschien zelfs van heel Frankrijk. Maar Parijs is meer dan alleen de Eiffeltoren.

Parijs

In Parijs kun je namelijk ook prachtige musea bezoeken, zoals het Louvre en het Musée d’Orsay. In het Louvre kun je kunstwerken bewonderen van wereldberoemde kunstenaars, zoals Leonardo da Vinci en Rembrandt. Het Musée d’Orsay is een must-see voor liefhebbers van impressionistische kunst, want hier hangen werken van kunstenaars als Claude Monet en Vincent van Gogh.

Een reis door Parijs: van de Eiffeltoren tot de schitterende musea

Als je liever wat meer actief bezig bent, kun je een wandeling maken door de mooie tuinen van het Tuilerieënpark of door het bos van het Bois de Boulogne. Of je kunt gewoon lekker relaxen in een van de vele koffietentjes of restaurants die Parijs rijk is.

Kortom: Parijs is een stad die voor iedereen wat te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en boek nu je ticket naar Parijs!

Tips voor Frankrijk

Meer artikelen over Frankrijk:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories