De Seleniet Betekenis: Een Gids voor Leven, Liefde & Gezondheid

Het is geen toeval dat de Seleniet zo’n belangrijke plek in nemen in onze cultuur en geschiedenis. Deze kristal is niet alleen mooi om naar te kijken, maar

Seleniet

Het heeft ook een diepgaande spirituele en emotionele betekenis. Seleniet is een krachtig kristal dat ons kan helpen onze energie te harmoniseren en ons te verbinden met de hogere dimensies. Het kan ons helpen onze angsten los te laten, onze ware zelf te zijn en ons te concentreren op het creëren van een leven vol liefde en licht.

Hart chakra

De Seleniet betekenis is sterk verbonden met het hart chakra. Dit kristal kan ons helpen onze emoties te helen en ons te verbinden met onze ware gevoelens. Het kan ons ook helpen ruimte te maken voor liefde en Compassie. Seleniet is een krachtig kristal voor meditatie en het kan ons helpen onze intenties en wensen te manifesteren. Het is een kristal dat ons kan helpen onze dromen te verwezenlijken en onze levensdoelen te bereiken.

Seleniet is ook een krachtig kristal voor het helen van de aarde en het herstellen van de balans tussen mens en natuur. Het kan ons helpen de kracht van de natuur te voelen en ons te verbinden met de wijsheid van de aarde. Seleniet is een kristal dat bescherming biedt en het kan ons helpen onszelf en onze wereld te helen.

Bij Spire kun je Seleniet kopen.

Zou jij Seleniet kopen?

Meer artikelen over edelstenen:

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories