Lidl verkoopt een crème die vergelijkbaar is met de peperdure variant van La Prairie!

We kunnen allemaal wel een duur merk crème in onze Cosmetic bag hebben, denk aan La Prairie, Chanel, Clinique en Estee Lauder. We kunnen ons vast wel voorstellen dat je voor deze crèmes die hundreds, if not thousands of euros kosten per flesje, een bepaald resultaat verwacht. We gaan er toch vanuit dat duur gelijk staat aan beter? Nou, volgens sommige experts is dat nou juist helemaal niet het geval. Sterker nog, sommige budgetmerken verkopen crèmes die vergelijkbaar zijn met de werking van de peperdure varianten. Een van die budgetmerken is Lidl.

Review: Lidl Cien eye mousse

Ik ben echt verslaafd aan oog cremes. Ik vind ze altijd zo fijn! Andere producten van deze lijn heb ik al een review over geschreven. Vandaag gaan we het laatste product van deze lijn reviewen.

Link naar artikel

Review: Lidl Cien cellular beauty day cream

Lidl heeft een hele gezichtslijn uitgebracht, vandaag het eerste product dat we onder de loep gaan nemen..

Link naar artikel

Review: Lidl Cien cellular beauty serum

Vorige keer schreef ik over de dag creme van Cien. Die beviel goed! Het volgende product dat we onder de loep gaan nemen is de serum

Link naar artikel

Review: Lidl Cien cellular beauty night cream

We hadden natuurlijk al een review geschreven over de dag cream van Cien. Deze keer nemen we de nacht cream onder de loep!

Link naar artikel

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories