Review: Bottega Veneta Illusione

Merk ‘Bottega Veneta’ kende ik eigenlijk nog helemaal niet. Ik vroeg in de winkel ‘wat is nu echt een aparte geur?’ Ze pakte eigenlijk gelijk deze geur. Namelijk Bottega Veneta Illusione. Een aparte geur, wat iedereen een keer geroken moet hebben. Geur wat eigenlijk nergens op lijkt. Vandaag review over Bottega Veneta Illusione lees je mee?

Wat staat op Website van Ici Paris

Geur

  • Basisnoten: Olijfhout & Tonkaboom
  • Hartnoten: Vijgenblad & Sinaasappelbloesem
  • Topnoten: Bergamot & Zwarte Bes

Echt een geur wat mij helemaal niet bekend is. Zo speciaal! Hij is echt heel kruidig en zwaar. Je moet er van houden. Maar ik ben er wel echt fan van!

Hoelang blijft geur zitten?

Echt ontzettend lang! Volgende dag zit geur nog steeds in mijn kleding

Bekijk product op Ici Paris

Zou jou deze geur jou aanspreken?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories