Garnier fructis acadamia air food haarmasker: een kritische review

In deze blog geef ik een kritische review van het haarmasker van Garnier Fructis Acadamia Air Food. Dit masker is verkrijgbaar bij de drogisterij en zou je haar hydrateren en voeden.

Ik heb dit masker gebruikt volgens de aanwijzingen op de verpakking en na de aanbevolen tijd van drie minuten, spoelde ik het uit. Mijn haar voelde niet anders aan dan voordat ik het masker gebruikte. Ik was teleurgesteld en dacht dat ik misschien iets fout had gedaan.

Ik besloot het nog een keer te proberen, maar dit keer liet ik het masker langer inwerken. Nadat ik het uitgespoeld had, voelde mijn haar nog steeds niet anders aan. Het was niet hydraterend en het voedde ook niet. Dit masker is dus een flop!

Garnier Fructis Hairfood Macadamia -Masker 390ML 1745

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories