Powder brows / mijn ervaring

Ik heb een jaar geleden powder brows laten zetten. Dit ook samen met mijn moeder. Ik vond altijd heel vervelend om elke dag mijn wenkbrauwen te doen. En dan ook nog elke keer verven. Ik was er eigenlijk helemaal klaar mee. Dus ik dacht juiste optie was om powder brows te laten zetten. Vandaag vertel ik mijn ervaring en wat ik na een jaar ervan vindt.

Behandeling zelf

Grootste vraag is natuurlijk ‘doet het pijn?’ Dat valt eigenlijk wel mee. Het is wel scherp gevoel. Maar je kunt het zeker wel hebben. Ik had gekozen voor een kleur wat op mijn eigen haar kleur lijkt. En dat is echt goed gelukt.

Na behandelijk

Het was wel even schrikken hoor. Eerst zijn je wenkbrauwen echt super donker. Je hoort wel dat er korstjes op komen, dat ze niet geleidelijk eraf gaan. Dus ik had wenkbrauwen met gaten er in. Na een paar weken zagen ze er veel beter uit! Genees proces duurt wel eventjes. Maar dat is het wel echt waard! Ben er echt super blij mee.

Na jaar

De bedoeling dat je elk jaar een touch-up doet. Dat moet nog gebeuren, maar ik zie nog geen verschil dat het al vervaagd is. Maar ga het zeker dit jaar een touch-up doen

Zou jij kiezen voor powder brows?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories