Review: AliExpress nep wimpers

Nep wimpers kunnen natuurlijk heel erg duur zijn. Ik zag deze nep wimpers op website van AliExpress. Ontzettend veel soorten nep wimpers voor maar 2 euro! Ja je leest het goed, voor maar 2 euro. Ik ben echt helemaal into de nep wimpers. Wel een beetje natuurlijk, maar ik kan ze elke dag op doen. Tegenwoordig ook heel makkelijk om ze op te doen. Bij deze , review van AliExpress nep wimpers

Alle close-ups van nep wimpers. Zelf heb ik altijd al gehad dat ik nep wimpers moet afknippen. Omdat mijn ogen redelijk klein zijn. Dat heb ik bij deze ook gedaan. En ik merk, dat kwaliteit van wimpers echt ontzettend goed is. Ik gebruik wimpers meestal meerdere keren. Als ik ze eraf haal, haal ik lijm weg en doe ik ze eventjes met alcohol ontsmetten. Dan kan ik ze eigenlijk ruim een week dragen. Ik heb heel veel soorten wimpers gebruikt, maar ik vind deze van AliExpress echt wel beste!

Te koop bij AliExpress voor 2,00

Waar gebruik jij jou nep wimpers van?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories