Review: The Pink stuff bathroom foam cleaner

Ik zie ‘the pink stuff’ zovaak voorbij komen op Tiktok. Ik zag bathroom foam cleaner bij Big Bazar staan. Ik dacht dit ga ik proberen! Ik heb gebruik nu Method badkamerreiniger wat ik al ontzettend fijn vind, even kijken of The Pink stuff bathroom foam cleaner mijn Method badkamerreiniger kan verslaan.

Ik kan wel zeggen dat ik geur van dit product echt heerlijk vindt! Ik vind het eigenlijk ook wel heel fijn dat het een foam cleaner is. Ik merk wel bij mijn Method badkamer reiniger dat gelijk eraf glijd omdat het een water substantie is. Dit blijft er goed op het product liggen. Ik laat hem eigenlijk een minuut intrekken en daarna ga ik met een spons even los schrubben. Maar schrubben is eigenlijk helemaal niet nodig. Want vuil/kalk gaat er zo vanaf.

Product is zeker een aanwinst in mijn keukenkastje

Koop hier: Stardrops Pink Stuff – Bathroom Foam Cleaner – 3 X 750 ml

Heb jij al ooit The Pink stuff bathroom foam cleaner gebruikt?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories