TooGoodToGo mijn ervaring

Zelf ben ik echt een voorstander van eten redden. Ik had al paar keer ‘TooGoodToGo’ voorbij zien komen.. Ik was echt super benieuwd en ging het daarom ook een keer proberen!

Sinds november vorig jaar staat de app op mijn telefoon. Sindsdien zijn er echt super veel bedrijven bij gekomen! Ontzettend leuk om te zien.

Ik begon bij een bakker bij ons in de buurt. En ik kreeg voor maar liefs 3,99 super veel brood, broodjes en gebak mee! Wow!

Screenshot van mijn TooGoodToGo

Na dat je de box opgehaald hebt, kun je de box ook beoordelen. Zelf ben ik heel erg makkelijk en vind ik het gauw lekker en goed.

Ik ging bij Hema & Bakker Bart proberen om box op te halen.

Hema

Dit was de eerste keer dat ik bij de Hema iets ging ophalen. Ontzettend tevreden met wat ik gekregen heb! Ik werd ook direct geholpen en de mevrouw wist het ook gelijk toen ik erna vroeg. Ik heb ook eens gehad dat iemand niet wist waar over ik het had.

Prijs als je het normaal zou kopen: 11,99

Prijs TooGoodToGo: 4,99

Bakker Bart

Bij Bakker Bart kreeg ik ook ontzettend veel mee! Natuurlijk weet je niet wat je krijgt, als je van wit brood houdt zal ik dit niet aanraden. Meestal krijg je bij een bakker bruin brood. Wat ik zelf echt super lekker vind! Bij Bakker Bart kreeg ik ook ontzettend veel mee. 3 hele broden, 8 broodjes die al afbakken waren en een knappelstengel + donut.

Prijs als je het normaal zou kopen: 21,99

Prijs TooGoodToGo: 4,99

Voor mij is TooGoodToGo echt super fijn! Ik ben niet zo vaak teleur gesteld in mij boxen, behalve bij Ekoplaza, daar heb ik paar keer geprobeerd. Maar ik kreeg niks wat ook echt eetbaar was (peren waar bijvoorbeeld schimmel op zat…) Ik heb dit ook paar keer aangegeven, maar ze deden er niks mee helaas..

Heb jij TooGoodToGo al een keer geprobeerd?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories