Review: L'oreal elvive dream lengths

Ik kreeg van L’oreal de nieuwe lijn ‘elvive dream lengths’ om uit te proberen! Zelf ben ik pas van rood haar naar blond gegaan, daar heeft mijn haar toch wel mee geleden, ik ben benieuwd!

L’oreal elvive dream lengths – Heat mask

Het masker bestaat uit twee delen, aan de ene kant een balm die je op een handdoek haar aanbrengt waarna je de heat cap erop doet. Ik vond hem echt ontzettend fijn! Haar voelde heerlijk aan.

Prijs: 4,29

L’oreal elvive dream lengths – Conditioner

In deze conditioner zit castor olie, wat ontzettend fijn is voor je haar. Je mag hem 2 a 3 minuten laten zitten, daarna kun je hem weer uitwassen. Voelt ontzettend goed aan, de geur is ook heerlijk

Prijs: 4,99

L’oreal elvive dream lengths – Shampoo

Zelf ben ik nooit zo heel moeilijk met shampoos. Ik vind het eigenlijk snel goed, als mijn haar maar schoon wordt. Bij sommige shampoos heb ik wel gehad dat er nog ‘vies’ laagje op mijn haar zat. Maar daar heb ik met dit product helemaal geen last van gehad!

Prijs: 4,99

L’oreal elvive dream lengths – No haircut cream leave-in

Zelf ben ik echt fan van leave-in creams. Het liefst gebruik ik dat eigenlijk altijd! Vooral toen ik nog rood haar had, was dat ook het beste! Als ik een conditioner gebruikte die ik eruit moest wassen vervaagde mijn haarkleur altijd super snel.

Prijs: 6,49

Deze lijn is zeker een aanrader! Wat misschien ook fijn is om te weten is dat de flessen van gerecycled plastic zijn gemaakt.

Wat zijn jou favoriete haarproducten om je haar te wassen?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories