Review: Wagamama Roermond

In samenwerking met Wagamama mocht ik langs komen om hun restaurant te testen. Ze hebben verschillende vestigingen zoals; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Roermond. Zelf ben ik naar de vestiging in Roermond geweest. We hebben hier voor voorgerecht en hoofdgerecht gekozen.

Als voorgerecht kozen we voor chilli squid (€ 6.95) en kip gyoza (€ 5.95). Wat echt super goed beviel! Ikzelf ben echt gek op inktvis, maar zo lekker als hier heb ik het nog nooit gehad! De saus die erbij zat, was ook heerlijk! Heel uniek, en bom vol smaak. Kip gyoza was ook heerlijk, zeker een aanrader.

Daarna moesten we natuurlijk ook nog een hoofdgerecht kiezen. Zelf ben ik echt gek op yakitori duck (€ 17.25). Daarvoor koos ik ook! Daarnaast kozen we ook nog steak bulgogi (€ 17.45). Hierbij kun je ook kiezen hoe je vlees graag wilt hebben. Namelijk; rare, medium of well-done.

En wat is het ontzettend lekker zeg! Ik heb er serieus helemaal niks op aan te merken. Alles was gewoon heerlijk! Prijzen vallen ook echt reuze mee, en ik heb voor weinig geld echt heerlijk gegeten!

Ben jij in een stad waar Wagamama ook is? Dan is het zeker de moeite waard om te gaan eten! Budget eten met een heerlijk uitgebreide kaart. Top!

Waar eten jullie het liefst in Roermond?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories