Review: Shiseido ultimune eye power infusing eye

Beste oogserum ooit? We gaan het testen!

Als je oog serum zegt, dan hoor je automatisch deze serum van Shiseido. Zelf ben ik echt heel erg benieuwd want ze zeggen het volgende over deze serum:

Gebaseerd op de ontdekking dat het verouderingsproces kan worden versneld door een toename van het wrijven van de tere huid in het gebied rond de ogen.

Het Ultimune Power Infusing Eye Concentrate vermindert niet alleen de schadelijke impact van wrijving met maar liefst 30%; het serum helpt ook tekenen van ruwheid, donkere kringen, vochtzwellingen en de verschijning van zowel rimpels als verlies aan stevigheid aan te pakken – de vijf voornaamste problemen die een stralende huid en frisse uitstraling van de oogzone hinderen.

De Ultimune producten staan bekend om hun vermogen de huid van binnenuit te kunnen ondersteunen en versterken, door het natuurlijke afweersysteem te verbeteren.
Het hart van deze formule is verrijkt met SHISEIDO’s ImuGeneration Technology. Voorzien van een uitgelezen combinatie plantaardige extracten, waaronder het versterkende en energieopwekkende Reishi-paddenstoel extract. Deze staan erom bekend de optimale huidconditie te behouden, zelfs onder invloed van stressfactoren.
Deze nieuwe oogverzorging bevat eveneens het Smoothing Defense complex, dat zich als een beschermend laagje over de delicate zone gedraagt om huid tegen de impact van het wrijven te beschermen; ondertussen zorgt een exclusief complex van hydraterende bestanddelen dat het huideigen vochtgehalte en de natuurlijke afweer van de huid ondersteund wordt.

Bron

De substantie is heel erg fijn, en totaal niet waterig zoals ik eigenlijk verwacht had. Één pompje is meer dan genoeg voor onder je ogen. Het product voelt ook echt ontzettend fijn aan onder mijn ogen, hiervoor heb ik de Clinique all about eyes al geprobeerd, waarbij ik niet echt een verschil merkte. Maar met deze serum merk ik echt wel verschil! Dit blijft zeker in mijn routine zitten. Helaas is het product wel aan de prijzige kant, maar ik ben er zeker van overtuigd dat je er ook erg lang mee doet.

Te koop bij Ici Paris voor € 77,00

Kennen jullie Shiseido al?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories