Review: Sudio Tolv black

Na lange tijd niet meer gesport te hebben ben ik weer begonnen! Ik droeg tijdens het hardlopen/fitnessen altijd een koptelefoon, maar dat vond ik niet meer lekker zitten. Het was tijd voor iets anders… oortjes!

De verpakking is echt precies mijn smaak qua design, het ziet er mooi en clean uit. Het geluid van de oortjes zijn ook van fijne en zuivere kwaliteit. In vergelijking met AirPods vind ik de kwaliteit van geluid gelijkwaardig. Met deze oortjes kun je 8 uur lang muziek luisteren, En daarnaast kun je de oortjes ook opladen als ze in het doosje zitten. Daarnaast heb je een luistertijd van 22 uur in totaal, dat is rond de 4x opladen in het doosje. Je kunt ook tot 10 meter afstand nemen van het bluetooth apparaat. Ze werken op iOS en Android. Bij het doosje zitent ook verschillende soorten maten rubbers. Qua gewicht vind ik ze wel redelijk zwaar aanvoelen, maar daar ben ik nu wel aangewend.

De oortjes zijn verkrijgbaar in: blauw, zwart, roze en wit.

De oortjes kun je kopen bij Sudio en de adviesprijs is € 119

Gebruiken jullie liever koptelefoon of oortjes?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories