Review: Chanel Le Lift hand cream

Hand cream van 66,35 euro?! Ja! Is het zijn prijs waard? Dat gaan we zien..

Wat Chanel zegt/belooft:

LE LIFT La Crème Main is ontwikkeld als een verzorgingsproduct tegen huidveroudering dat de handen zichtbaar jeugdig houdt.
De formule combineert de kracht van het botanische concentraat van alfalfa, dat net zo doeltreffend werkt als retinol* en zacht is voor de huid, met de werking tegen vlekjes van het natuurlijke extract van zoethout. De intens gevoede handen worden perfect hersteld. De huid ziet er gladder, steviger en egaler uit.
LE LIFT La Crème Main biedt een ongekende sensoriële ervaring. De voedende textuur hult de huid in een fluweelzachte finish voor een langdurig comfort. De crème plakt niet en wordt snel opgenomen en is daarom geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. De subtiele, verfijnde parfumering doet denken aan een fris lentebriesje. De citrusachtige plantaardige noten parfumeren de huid op milde wijze en geven haar een verkwikkend en revitaliserend gevoel. Het innovatieve design van de handcrème is zwart, glanzend en in de vorm van een kiezelsteen en heeft de allure van een accessoire voor in je handtas.

* Vergelijkingen van de stimulatie van zowel de differentiatie en de toename van de keratinocyten, als van de aanmaak van collageen I – In-vitrotests. Vergelijking van de toename van de dikte van de opperhuid – Test op gereconstrueerde huid.

Het liftende effect van LE LIFT La Crème Main is onmiddellijk na het aanbrengen zichtbaar.
De handen zijn gladder (+ 30 %)** en voller (+ 22 %)**. De intens gevoede handen blijven tot 8 uur lang* gehydrateerd. Vlekjes vervagen (- 12 %)*** en de huid ziet er egaler uit (+ 19 %)**.

* Instrumentele evaluatie bij 11 vrouwen.
** Klinische evaluatie bij 20 vrouwen na het product 2 maanden te hebben gebruikt.
*** Klinische evaluatie van de vermindering van de intensiteit van vlekjes bij 21 vrouwen na het product 2 maanden te hebben gebruikt.
De formule van LE LIFT La Crème Main bestaat voor 90 % uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. In het hart van deze formule:
– Het botanische concentraat van alfalfa, een duizend jaar oude plant die bekend staat om de unieke remineraliserende en voedende eigenschappen. De plant is rijk aan mineralen en sporenelementen en wordt in Frankrijk op biologische wijze geteeld voor een optimale kwaliteit. Net als retinol is deze actieve werkstof werkzaam op twee niveaus: het verhoogt de collageenaanmaak in de lederhuid en activeert de celtoename voor een verbeterde vernieuwing van de opperhuid. Het behoudt tevens het evenwicht in de huid om de huidbarrière te versterken. Rimpels worden gladgestreken en de kwaliteit van de huid wordt verbeterd.
– Zoethoutextract is dankzij zijn verhelderende werking een krachtige bondgenoot voor het egaal houden van de teint.
– De mimosa-, jojoba- en zonnebloemwassen voeden de huid intens voor perfect herstelde handen.

Bron

Oef! wat een lap tekst, maar het is wel gelijk duidelijk wat ze ermee willen bereiken.

Zelf heb ik altijd droge handen. Ik merkte meteen dat de hand creme heel erg snel intrekt, handen voelen ook echt heerlijk aan! Ik heb het ook iemand laten gebruiken die beginnende pigment vlekjes heeft en slappere huid begint te krijgen. Ze heeft hem elke dag 2x gebruikt voor een maand lang, we kunnen helaas niet echt zeggen dat we na een maand verschil zien. Daarvoor moet je misschien de hand cream wat langer gebruiken. Maar wat zeker wel duidelijk is, is dat je handen wel heel verzorgt aanvoelen. Prijs kwaliteit verhouding? Eerlijk is eerlijk, er zijn ook fijne hand creams voor stuk minder geld.

Te koop bij Ici Paris XL voor 66,35

Zou jij zoveel voor een hand cream betalen?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories