Review: Frenchie Café Den Bosch

Het meest gehypte café in Den Bosch.. Namelijk Frenchie, een echt Instagram cafe met geweldig eten! Maar is dat ook echt zo?

We moesten ergens gaan lunchen, en dus leek het ons (Esmee & mij) een heel goed idee om naar Frenchie te gaan. Het zag er echt heerlijk uit, en de locatie leek ons ook heel mooi om foto’s te van maken. Van de buitenkant is het niet echt een mooi gebouw, maar het belangrijk is dat het maar lekker is, toch?

We werden vriendelijk ontvangen en we mochten zelf kiezen waar we gingen zitten. Natuurlijk gingen we voor een plekje met een mooie achtergrond! We gingen kijken naar het menu, en eerlijk is eerlijk, het is redelijk duur. Ik koos voor avocado toast (€ 9,50) en Esmee koos voor American pancakes (€ 10.50). Daarnaast kozen we ook nog voor parmezaan frietjes met truffle (€ 6.50)

De avocado toast was niks op aan te merken. Maar helaas was de friet niet van hoge kwaliteit. Ik vond ze zelfs niet lekker, en ik ben echt een friet eter. Vooral qua prijs en kwaliteit verhouding vond ik het echt slecht. Het eten van Esmee was ook zeker prima, wel heel lekker dat er veel fruit bij zit! Dat zie je dan niet vaak. Eten wat ook voorbij kwam bij andere gasten zagen er heel goed uit. Over smaak is er natuurlijk te twisten.

Je hebt hele goede en fijne andere cafés in Den Bosch zitten. Daar zou ik zeker na toe gaan! Maar ik zou echt niet nog een keer naar Frenchie gaan.

Waar eten jullie het liefst in Den Bosch?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories