Review: Dior Miss Dior eau de parfum

Parfum, zelf gebruik ik het dagelijks. Na ruiken van de Miss Dior EDP was ik gelijk verkocht. Echte bloemige geur!

Ten eerste, wie vindt dit nog meer prachtige verpakking? Sowieso zijn verpakkingen van Dior altijd wel mooi.

De geur;

Topnoten: ROOS UIT GRASSE. Groeiend in Grasse, verfijnd en krachtig, de Centifolia Roos, ofwel ”honderd-blaadjes-roos”, wordt gebruikt om een extract te produceren dat uiteindelijk een absolute wordt.

Hartnoten: BERGAMOT UIT CALABRIË. Groeiend in zuid Italië, wordt de essence van de bergamot verkregen door een koude expressie van de schil. Dit geeft een onderscheidende, zoete frisheid aan een geur en voegt een speciale helderheid toe aan citrus akkoorden.

Basisnoten: ROZENHOUT. Oorspronkelijk uit Amazonië, wordt Rozenhout olie verkregen door het hout van de boom te distileren. Aromatisch en verfijnd houtachtig, onthult zij een groene frisheid.

Bron

Zelf ben ik ook echt fan van de geur van bergamot. De geur blijft ook echt goed hangen. Als ik hem in de ochtend op spray dan ruik ik hem in de avond nog steeds als ik mijn kleding uit doe. Daarnaast krijg ik ook vaak compliment: ‘wat ruik je toch lekker!’ wat altijd wel leuk is. De geur bestaat al sinds 2017.

Kennen jullie Miss Dior EDP al?

Te koop bij verschillende parfumerieren. Bij Ici Paris xl betaal je met korting € 77,85 voor 50 ML

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories