Hotspot: Pieperz


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, eten, drinken en eten

Love food! Vroeger was ik nooit echt een friet eter, maar tegenwoordig hou ik er echt zo veel van. Pieperz zit al een tijdje in Veghel, maar is zich snel aan het verspreiden. Dus ik moest er ook maar eens een keertje naar toe...De friet wordt zelf gebakken en gesneden, de friet is wel duurder dan dat je gewend bent in de 'gewone' friettent. Ze hebben ook Exota! Natuurlijk was er vroeger de Exota-affaire, voor de mensen die het niet wisten:

"De Exota-affaire was een conflict en daarop volgend juridisch steekspel naar aanleiding van een televisie-uitzending in Nederland waarbij de (vermeende) onveiligheid van limonadeflessen mede werd geïllustreerd met een filmpje van een zogenaamd ontploffende fles met limonade van het merk Exota. De verkopen van dat merk frisdrank kelderden, wat tot een faillissement van de fabrikant leidde. " bron

Natuurlijk erg! Maar ik ben wel echt een fan van Exota. Love it!  De tent ziet er ook heel erg leuk uit, het is een geweldige plek om leuke instagram foto's te maken!

Houden jullie van friet?

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories