bb

Mijn eerste keer in Londen: een spannende en leuke ervaring!

Toen ik voor het eerst naar Londen ging, wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik had gehoord dat het een mooie stad was, maar ik was niet zeker of ik het aan zou kunnen. Ik was echter aangenaam verrast toen ik aankwam en zag hoe veelzijdig en spannend de stad was. Het was alsof ik in een nieuwe wereld terecht was gekomen!

Londen, ik wilde er al zo lang een keer naar toe. Ik leerde Iris kennen en het klikte meteen! We zijn al een paar keer wezen shooten, maar we wilde een keer iets anders.. ergens in het buitenland? We hadden het eerst over Parijs. Maar toen zag Iris dat vliegtickets naar Londen super goedkoop waren! Hoe chill? Voor maar 50 euro zijn we op en neer naar Londen gevlogen.
 

We zijn vanuit Eindhoven gaan vliegen, we vlogen met Ryanair. Gelukkig woon ik dichtbij het vliegveld haha. We vlogen erg vroeg, om 9:00 uur. Wat wel heel erg grappig was, is dat we om 9:00 uur vertrokken, maar ook om 9:00 aankwamen vanwege het tijdsverschil haha.

 

We hebben eerst ergens ontbeten, helaas was dit eten niet zo geweldig als we hoopte. Verder hebben we het eten ook niet al te gek gemaakt.

We hadden van te voren al gekeken waar we naar toe wilde gaan! Iris had super fijn een Google Maps route gemaakt, dit werkte echt geweldig haha. Binnen een uur kwamen we aan in Londen, in Londen zijn we met de trein naar het station gegaan en daar hebben we ook meteen 2 dag kaartjes voor het openbaar vervoer gekocht (wat overigens veel goedkoper is dan in Nederland!). Je hebt meerdere keuzes maar een dagkaartje is het goedkoopste.

We hebben op de eerste dag zo ontzettend veel gezien en lekker veel foto’s gemaakt. In de avond zijn we dan ook vroeg gaan slapen, we waren echt heel moe.

Gelijk een troep haha!

De volgende dag hebben we ook weer veel geshoot en gezien, maar helaas moesten we al redelijk vroeg terug naar het vliegveld om weer richting huis te gaan.

 
 

Zijn jullie al keer in Londen geweest?

Liefs, Natiza

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories