Review: Clarins SOS primer - een perfecte start voor een mooie dag!

De zomer staat voor de deur! De zon schijnt, de temperaturen stijgen en je huid lijkt eindelijk weer een beetje gezond te glanzen. Dit is het moment om weer een frisse start te maken met je make-up routine en wat is er nu beter dan een nieuwe primer?

Clarins SOS primer is een nieuwe release van het cosmeticamerk en ik was ontzettend nieuwsgierig naar deze! SOS staat trouwens voor Save Our Skins en dat is precies wat deze primer doet.

De primer is een gel-crème en bevat kalmerende kruiden, zoals kamille en aloë vera. Daarnaast bevat het natuurlijke mineralsen, die de huid een gezonde gloed geven. De primer is geschikt voor alle huidtypen, maar is vooral geschikt voor de gevoelige en/of droge huid.

Ik heb de primer nu ongeveer twee weken in gebruik en ik ben echt onder de indruk! Mijn huid voelt na het aanbrengen ontzettend zacht en soepel aan en ik merk dat mijn foundation of BB cream er beter uitziet als ik deze primer gebruik. Ook als gewoon alleen concealer mijn ogen aanbreng huid er een stuk frisser en gezonder uit.

Kortom, ik ben fan! Deze primer is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe en frisse start voor je huid en je make-up routine.

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories