Londen hotspot: J. Sheekey mijn ervaring

We gingen voor mijn verjaardag lekker uit eten in Londen! Mijn vriend had een verrassing gepland. En uit eindelijk gingen we bij J. Sheekey eten. We houden samen ontzettend veel van vis, en keuze voor een vis restaurant was natuurlijk top!

Begin:

Er stond iemand die de deur voor iedereen open deed. Echt onwijs leuk! We werden echt onwijs vriendelijk geholpen. We hadden ook zelfde aanspreekpunt. Dat vind ikzelf ook altijd ontzettend fijn. We gingen ook naast elkaar zitten. In plaats van tegen over elkaar.

Eten:

Het menu van J. Sheekey is indrukwekkend en biedt een ruime selectie van zeevruchten en visgerechten. Ik begon met de oesters, die absoluut goddelijk was – rijk en smaakvol met een perfecte textuur. Als hoofdgerecht had ik de mix van vis, die ook uitstekend was. Het was perfect bereid, sappig en vol van smaak.

Een ander hoogtepunt van mijn ervaring bij J. Sheekey was de service. Het personeel was vriendelijk, professioneel en deskundig, en wist precies hoe ze me moesten adviseren over mijn keuzes op het menu en welke wijnen er het beste bij pasten. Het was duidelijk dat ze er alles aan deden om ervoor te zorgen dat mijn ervaring onvergetelijk was.

Conclusie:

Het enige nadeel van J. Sheekey is de prijs, want het is niet de goedkoopste optie in Londen. Echter, de kwaliteit van het eten, de service en de sfeer maken het de moeite waard om het geld uit te geven. Ik zou dit restaurant absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar een bijzondere ervaring in Londen en die houdt van vis en zeevruchten.

Al met al was mijn ervaring bij J. Sheekey absoluut geweldig en ik zou het restaurant zeker opnieuw bezoeken. Van de smaakvolle gerechten tot de elegante sfeer en professionele service, alles was perfect. Als je op zoek bent naar een geweldige vis-ervaring in Londen, is J. Sheekey zeker een must-visit!

Meer artikelen over Londen:

Tips voor Londen:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van deze links een boeking of aankoop doet. Maar dit kost jou niks extra, maar helpt mij om Natizavdl te laten groeien.

Related

You Might Also Like

0 reacties

Top Categories